CadouriDeTop.ro

Bors cu maruntaie de rata





Pentru bors cu maruntaie de rata avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
  • 1 kg maruntaie de rata
  • 400 g piept de rata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 5 rosii
  • 3 ardei
  • 1 l zeama de varza murata
  • leustean verde
  • sare
  • piper
  • condiment cu gust de gaina
MOD DE PREPARARE :
  1. Speli bine maruntaiele, le cureti de eventuale pielite si le pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Indepartezi spuma de cate ori este nevoie.
  3. Intre timp, cureti si speli bine zarzavatul si il toci marunt ca pentru ciorba.
  4. Calesti zarzavatul cateva minute in 2 linguri de ulei si il adaugi in ciorba, dupa ce ai indepartat spuma definitiv.
  5. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui si pe ei in ciorba.
  6. Condimentezi cu sare, piper si condimentul cu gust de gaina.
  7. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete mici.
  8. Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, acresti cu zeama de varza murata care a fost fiarta separat.
  9. Pui leustean verde tocat marunt la sfarsit, opresti ciorba si lasi capacul deasupra pana in momentul servirii.
  10. Servesti borsul cu smantana si ardei gras.

POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu