CadouriDeTop.ro

Cornuri de Post


Pentru Cornuri de Post avem nevoie de urmatoarele ingrediente :



  • 75ml de ulei
  • 150g de apa minerala
  • 350 de faina
  • 125g de margarina
  • 2,5 ml de otet
  • 1 praf de sare
  • Dulceata sau rahat

MOD DE PREPARARE:

  1. Facem un aluat din cele de mai sus mai putin dulceata si rahatul.
  2. Aluatul se lasa sa se odihneasca la rece.
  3. Dupa cateva ore la frigider, intindem pe faina o foaie rotunda din care taiam triunghiuri pe care le umplem cu umplutura dorita.
  4. Le ungem cu putina miere dizolvata in apa si dam la cuptor(la 180A�C) pana cand se rumenesc. Presaram zahar pudra.
Sfaturi practice :
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa




POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu