Pentru bors de cocos avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
- 1 kg carne de cocos
- 3 morcovi
- 3 cepe
- 3 ardei
- 4 rosii mari
- 1 l bors
- 150 g taitei
- leustean verde
- condiment cu gust de gaina
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE :
- Speli bine carnea de cocos, o transezi in portii potrivite si o pui la fiert in apa rece cu sare.
- Indepartezi spuma de cate ori este nevoie.
- Intre timp, cureti si speli bine zarzavatul si il dai pe razatoarea mare.
- Adaugi si zarzavatul in ciorba, dupa ce ai indepartat spuma definitiv.
- Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui si pe ei in ciorba.
- Condimentezi cu sare, piper si condimentul cu gust de gaina.
- Cand carnea este aproape fiarta, adaugi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete mici.
- Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, acresti cu borsul pe care l-ai fiert separat si adaugi si taiteii.
- Lasi sa mai dea cateva clocote.
- Pui leustean verde tocat marunt la sfarsit, opresti ciorba si lasi capacul deasupra pana in momentul servirii.
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu