CadouriDeTop.ro

Bors de cocos




Pentru bors de cocos avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
  • 1 kg carne de cocos
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 4 rosii mari
  • 1 l bors
  • 150 g taitei
  • leustean verde
  • condiment cu gust de gaina
  • sare
  • piper
MOD DE PREPARARE :
  1. Speli bine carnea de cocos, o transezi in portii potrivite si o pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Indepartezi spuma de cate ori este nevoie.
  3. Intre timp, cureti si speli bine zarzavatul si il dai pe razatoarea mare.
  4. Adaugi si zarzavatul in ciorba, dupa ce ai indepartat spuma definitiv.
  5. Cureti cartofii, ii speli bine, ii tai in cubulete si ii pui si pe ei in ciorba.
  6. Condimentezi cu sare, piper si condimentul cu gust de gaina.
  7. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete mici.
  8. Inainte cu cateva minute ca ciorba sa fie gata, acresti cu borsul pe care l-ai fiert separat si adaugi si taiteii.
  9. Lasi sa mai dea cateva clocote.
  10. Pui leustean verde tocat marunt la sfarsit, opresti ciorba si lasi capacul deasupra pana in momentul servirii.


POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu