Pentru Ciorba cu afumatura de Craciun avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
- 700 grame costite afumate
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- o telina mica
- o ceapa
- ardei gras
- o legatura de patrunjel
- 300 ml bors
- 3 linguri de bulion/ o cutie rosii in bulion
- 3 rosii
- fidea
- sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE :
- Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma.
- Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper.
- Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua.
- Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba.
- Adaugam sare si piper daca mai este cazul.
Servim cu patrunjel tocat marunt.
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu